-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12289 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

خانوادة شوهرم ـ مادر، پدر، به جز يكي از خواهرانش ـ هيچ كدام اهل نماز و روزه نيستند; لطفاً بفرماييد حكم زندگي با آنان ـ در حالي كه از نظر مالي قدرت نداريم در جاي ديگر، مستقل از آنان زندگي كنيم ـ چيست؟

يكي از وظايف مؤمن پس از آن كه خود را اصلاح كرد آن است كه دست ديگران را هم بگيرد و آنان را هدايت كند تا از جهنّم نجات يافته اهل بهشت شوند: يَـََّأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ قُوَّاْ أَنفُسَكُمْ وَ أَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجَارَةُ... ;(تحريم،6) اي كساني كه ايمان آوردهايد! خود و خانوادة خويش را از آتشي كه هيزم آن انسانها و سنگهاست نگه داريم.

از اين آية شريف استفاده ميشود كه انسان بايد پس از هدايت خود، به هدايت ديگران بپردازد; البته خاندان انسان در اين امر، بر ديگران مقدم هستند. كساني مانند خانوادة شوهر از خاندان و خويشاوندان انسان محسوب ميشوند و شما در برابر آنها مسئول هستيد; به خصوص شوهر شما كه فرزند و برادر آنان است. ماندن و زندگي كردن انسان نمازخوان، در كنار افراد بينماز، از نظر شرعي هيچ اشكالي ندارد، بلكه اگر ماندن شما سبب هدايت آنان ميشود، خداوند راضيتر است كه بمانيد و آنان را هدايت كنيد تا آن كه آنان را ترك نماييد و به خودشان واگذار كنيد. در روايتي آمده است هنگامي كه پيامبر 9 و عليرا براي پيكار به سوي دشمن ميفرستاد، به او ميفرمود: يا علي اگر يك نفر به دست تو مسلمان شود، براي تو بهتر است از شتران سرخمو.(المسترشد، محمد بن جرير طبري شيعي، ص 342، نشر الثقافة الاسلاميه، الكوشانبور.) از اين حديث به دست ميآيد كه به هدايت بيدينان نيز بايد اميدوار باشيم و در جهت آن حركت كنيم، چه رسد به ارشاد عدهاي مؤمن كه به جهت برخي مسائل، از نماز روگرداندهاند.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.